Audi R8 Forums banner
Status
Not open for further replies.
181 - 200 of 392 Posts
Założę się, że każdy, kto odpowiedział w tym wątku, aby nienawidzić chińskich produktów, prawdopodobnie wpisał swoją odpowiedź ze swojego iPhone'a, który został wyprodukowany w Chinach.

Save
Moja nienawiść do produktów Apple rozpoczęła się pod koniec lat 90. od iPoda

Save
Made in China jest w porządku, o ile zapłaciłeś cenę Made in China. Zgadzam się, że te przelotne firmy produkujące koła/wydechy, które opierają się na marketingu/hajpie i śmiesznych marżach, powinny zostać ujawnione i zdemaskowane.

Save
Discussion starter · #195 ·
Masz link?
Wysłałem Ci PW

Cholera! Jakość spawów na tym wygląda lepiej niż spawanie, które zrobiłem na wydechu, który zbudowałem w domu. 😡
Nie jestem pewien, czy mówisz poważnie, czy nie. Nigdy w życiu niczego nie spawałem, więc nie mogę komentować jakości spawów. Dopóki nie przecieka i wytrzymuje kilka lat, tak naprawdę nie obchodzi mnie, jak wyglądają.

Moja nienawiść do produktów Apple rozpoczęła się pod koniec lat 90. od iPoda

Kiedy wydech zostanie założony?
To zajmie co najmniej kilka tygodni.

To powiedziawszy, naprawdę nie mogę się doczekać, aż go tam założę i zobaczę, jak brzmi. Podejrzewam, że dopasowanie i wykończenie będą prawie tak dobre, jak w każdym innym dostępnym systemie.

Poza tym jestem najbardziej podekscytowany, aby usłyszeć, co mają do powiedzenia malkontenci. „Jest tani, rozpadnie się, nie będzie dobrze brzmiał, ALE JAKOŚĆ, ale wartość rezydualna jest lepsza!!”

Bla bla bla. Wszystko, co słyszę, to „Nie wycinaj mnie! Jestem pośrednikiem! Muszę zarobić na tym 6 tys. wydechu i nic nie zarabiam, jeśli idziesz bezpośrednio do źródła!”

Tak pełen tego. Straszenie ludzi, żeby przepłacali

Nie jestem pewien, czy mówisz poważnie, czy nie. Nigdy w życiu niczego nie spawałem, więc nie mogę komentować jakości spawów. Dopóki nie przecieka i wytrzymuje kilka lat, tak naprawdę nie obchodzi mnie, jak wyglądają.
Naprawdę mówię poważnie. Po obejrzeniu wielu filmów na YouTube kupiłem spawarkę TIG i spędziłem kilka tygodni, ucząc się, jak spawać bez robienia dziury w rurach. Moja ostateczna praca nie wygląda tak dobrze jak ta na twoich zdjęciach.

Teraz bardziej szanuję spawaczy.

Discussion starter · #197 ·
Naprawdę mówię poważnie. Po obejrzeniu wielu filmów na YouTube kupiłem spawarkę tig i spędziłem kilka tygodni, ucząc się, jak spawać bez robienia dziury w rurach. Moja ostateczna praca nie wygląda w połowie tak dobrze jak ta na twoich zdjęciach.

Cóż, ci faceci robią to cały dzień. Są profesjonalistami, jestem pewien.

Nawiasem mówiąc, sprawdźcie tych gości, których właśnie znalazłem na YouTube

sprzedają dosłownie dokładnie ten sam układ wydechowy. Widzę to po sterowniku zaworu, który pokazują na początku, i po spojrzeniu na wydech, że użyli tego samego producenta na alibabie.

Udają, że to ich własny, chwalą się spoinami, chwalą się tym, jak świetne jest dopasowanie i dźwięk, i żądają 3000$!!!!!

tak więc każdy, kto chce wiedzieć, jak to brzmi, proszę bardzo

To potrwa co najmniej kilka tygodni.

Mówiąc to, naprawdę nie mogę się doczekać, aż to tam zamontuję i usłyszę, jak to brzmi. Podejrzewam, że dopasowanie i wykończenie będą prawie tak dobre, jak w każdym innym systemie.
Daj znać. Również wideo dźwiękowe 🥳

• Like
Reactions: Db34
Save
Naprawdę mówię poważnie. Po obejrzeniu wielu filmów na YouTube kupiłem spawarkę TIG i spędziłem kilka tygodni, ucząc się, jak spawać bez robienia dziury w rurach. Moja ostateczna praca nie wygląda w połowie tak dobrze jak ta na twoich zdjęciach.

Docenisz wtedy spawy Secret Weapon:
Image

Image

181 - 200 of 392 Posts
Status
Not open for further replies.
You have insufficient privileges to reply here.